Renovatieproject met Nul Op de Meter

16 eensgezinswoningen in Vlijmen
BEKIJK HET PROJECT

Renovatieproject met Nul Op de Meter

16 eensgezinswoningen in Vlijmen

Aardbevingsbestendig en Nul Op de Meter

23 woningen in Delfzijl, Farmsum en Holwierde

energiezuinig verduurzamen gaat bijna vanzelf

renolution maakt het makkelijk én inzichtelijk
snelle realisatie in duurzame nieuwbouw en renovatie

renolution: prefab staalframebouw voor woningbouw

Fabrieksproces prefab staalframebouw
Gevel in fabriek Renolution
NOM-keur project Groningen
Renolution is een geïndustrialiseerd bouwsysteem voor zowel nieuw- als verbouw dat bestaat uit geïsoleerde staalframebouw met gevelafwerking naar keuze. Dankzij de stabiele maatvaste materialen is het staalframebouw systeem ook uitermate geschikt voor aardbevingsveilige versterking. Renolutions prefab staalframebouw heeft Europees gepatenteerde hoogwaardige luchtdichte aansluitingen. In de schil zijn ventilatiesysteem en lucht-water-warmtepomp geïntegreerd voor een comfortabel gezond binnenklimaat. Het ventilatiesysteem zorgt voor frisse (verwarmde) buitenlucht en de warmtepomp voorziet in warm water en desgewenst extra verwarming. Doordat bouwkundig ontwerp en prefab productie minutieus op elkaar zijn ingesteld ten behoeve van nul op de meter, is extra energiebesparing door toevoeging van installaties nauwelijks nog nodig.

Razendsnel naar passiefhuis, energieneutraal of nom

Renolutions staalframebouw brengt woningen of appartementencomplexen razendsnel naar passiefhuis, energieneutraal of nul op de meter. Bewoners blijven in huis tijdens de wind- en waterdichte renovatie van slechts enkele dagen. Doordat de gevel en het dak prefab in onze nieuwe fabriek (januari 2021) in Rijssen worden geproduceerd en op de bouwlocatie worden gemonteerd, is een bouwtempo van slechts enkele dagen het resultaat. Hoogbouw, seriematige grondgebonden woningbouw, aardbevingsveilige versterking; de mogelijkheden zijn eindeloos. De hoogwaardig isolerende gevelelementen kunnen geheel naar ‘smaak’ van architect worden afgewerkt. Voor woningcorporaties, VVE’s, gemeenten, architecten en bouwpartners was duurzaam bouwen of renoveren nog nooit zo eenvoudig

Renolution is hiermee dé bouwmethode die woningen bouwkundig versterkt en tegelijkertijd verduurzaamt naar passiefhuis, energieneutraal of nul op de meter!

prefab staalframebouw voor uw project?

Benieuwd naar wat Renolution voor uw project kan betekenen? Kijk dan gerust even rond op deze website en lees meer over onze totaaloplossingen en projecten. U kunt natuurlijk ook altijd direct contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.

een selectie van onze projecten