renolution: duurzaam bouwen aan nieuwbouw

Als prefab nieuwbouw bouwmethode is Renolution bij uitstek geschikt om woningen goed, snel en kostenefficiënt te bouwen en tegelijkertijd bouwkundig klaar te maken voor energieneutraliteit of Nul Op de Meter. Voor dit duurzaam bouwen wordt gebruik gemaakt van speciale, buitengewoon goed isolerende dak-, gevel- en vloerelementen. Deze elementen kunnen in nagenoeg elke denkbare gewenste afwerking en energiewens worden uitgevoerd.

energiewensen voor duurzaam bouwen

Vooraf wordt bepaald aan welke energiewensen de nieuwbouw woningen dienen te voldoen. We bekijken samen of naast de hoogwaardige isolatie in de schil, het ventilatiesysteem en de lucht-water-warmtepomp, nog andere energiebesparende maatregelen genomen dienen te worden. Andere energiebesparende maatregelen zijn bijvoorbeeld PV-panelen, zonnepanelen, verwarmingssystemen, zonneboilers enzovoorts.

prefab nieuwbouw… feitelijk een kwestie van plug & play

De prefab nieuwbouw woningen worden in slechts enkele dagen gebouwd. Dit is mogelijk dankzij de zeer lichte stalen constructie, waarop de dak- en gevelelementen komen, die in de fabriek al zijn voorzien van passende kozijnen en beglazing. Door deze geconditioneerde omstandigheden is kwaliteit gegarandeerd en worden faalkosten voorkomen. Prefab duurzaam bouwen verkort de bouwtijd aanzienlijk dankzij de snelle eenvoudige montage op de bouwplaats. Het is feitelijk een kwestie van plug & play!