Renolution heeft een nieuwe website gelanceerd om zo haar klanten te informeren en te inspireren met haar totaaloplossingen, proces en projecten.

In maart 2016 is de nieuwe website voor Renolution online gegaan. Een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling van de website was een duidelijk beeld te schetsen van de mogelijkheden van de Renolution bouwmethode. Van energieneutraal tot Nul Op de Meter en van grondgebonden woningen tot hoogbouw: de mogelijkheden zijn eindeloos. Een duidelijke navigatiestructuur leidt de bezoeker rond op de website langs onder andere de totaaloplossingen, het proces en de projecten van Renolution. De nieuwsbrief waarvoor bezoekers zich aan kunnen melden, wordt vier keer per jaar verzonden en bevat het meest actuele nieuws en uitgelichte projecten.

De nieuwe website is volledig responsive en dankzij diverse call-to-action mogelijkheden kunnen bezoekers eenvoudig aangeven of zij gebeld willen worden of liever een afspraak willen maken voor vrijblijvend advies. Met de nieuwe website slaat Renolution een nieuwe weg in waarbij het bereiken, enthousiasmeren en inspireren van bezoekers centraal staat.