NOM-keur voor Renolution

Aan Renolution is het NOM-keur concept van initiatiefnemer De Stroomversnelling uitgereikt. Renolution is hiermee een van de eerste aanbieders in Nederland met Nul Op de Meter renovatieprojecten met NOM-Keur.

Het keurmerk voor Nul Op de Meter draagt zorgt voor kwaliteitsborging van Nul Op de Meter-producten voor nieuwbouwwoningen en verbouwingen. Het biedt een extra zekerheid dat de EPV, de energieprestatievergoeding, ook daadwerkelijk geïnd kan gaan worden. De EPV vervangt daarmee de maandelijkse energierekening. Hierdoor ontstaat additionele investeringsruimte voor corporaties of VVE’s om hun renovatie te financieren. De oude energierekening vormt namelijk een nieuwe geldstroom. De bewoner krijgt een comfortabelere woning voor hetzelfde geld.

Kennismaken met NOM-keur
Op donderdag 24 maart 2016 organiseert Building Holland een kennismakingssessie met het keurmerk.  Deze kennismakingssessie, georganiseerd door de Stroomversnelling, vindt plaats van 10:00 uur tot 11:50 uur in zaal E107 en wordt daarna vervolgd op het hoofdpodium van Building Holland. Genodigden zijn aanbieders van NOM-ontwerpen die versie 0.1 op het ontwerp succesvol hebben afgerond, aanbieders die interesse hebben in NOM, woningcorporaties en afgevaardigden van belangrijke stakeholders.

Lees meer over de kennismakingsessie