referenties van relaties

We kunnen u natuurlijk vertellen hoe enthousiast wij zelf zijn over ons bouwsysteem. Beter is het echter om te lezen wat anderen van ons vinden. Een greep uit een aantal referenties van relaties vindt u op deze pagina. Wilt u meer lezen over onze projecten? Klik dan hier.

referentie overheid: staalframebouw met installaties

“Vanuit mijn eigen positieve ervaring met staalframebouw ben ik enthousiast over de Renolution-methode waarbij niet alleen het ventilatiesysteem, maar ook de leidingen in de schil zijn verwerkt. In één keer breng je een isolatiejas én bijpassend ventilatiesysteem aan op een bestaande constructie. Als extra bonus krijgt een gedateerd straatbeeld een eigentijds fris uiterlijk. Woningen stijgen in waarde, ook de minder goed gelokaliseerde woningen. Hiermee levert Renolution een mooie bijdrage aan onze isolatie-opdracht. Door een heldere bewijsvoering dat mensen een goede investering doen en een hoge kwaliteit binnenklimaat, comfort en gemak krijgen, biedt Renolution een offer-you-can’t-refuse!”

P. Masselink, Provincie Noord-Brabant

referentie bouwpartij: verduurzaming en versterking in razendsnel tempo

“Wij waren voor een energieneutraal project op zoek naar een prefab oplossing waarbij de installaties geïntegreerd werden in de schil. Daarnaast wilden we de woningen versterken aangezien deze aardbevingsveilig dienden te worden gemaakt. Aangezien Renolution met staalframe werkt, vonden we dit goed aansluiten. De eis van verduurzaming en versterking in een razendsnel tempo bracht ons bij deze methode.”

L. Roossien, Friso Bouwgroep