Samen naar Nul Op de Meter

De Stroomversnelling heeft Renolution verwelkomd als lid van de organisatie in de rol van ‘Bouwer’. Met haar staalframebouw methode heeft Renolution volgens de organisatie een exclusieve focus op energieneutraal en Nul op de Meter.

De rol van Renolution hierin is die van aanbieder als ‘Bouwer’. Jan Willem Sloof van Renolution en bestuursvoorzitter Leen van Dijke tekenden op 5 juli de samenwerkingsovereenkomst tussen beide partijen.

Het lidmaatschap sluit naadloos aan bij de ambitie van Renolution: zo veel mogelijk woningen Nul Op de Meter maken en desgewenst nog aardbevingsbestendig ook! De Stroomversnelling is fanatiek aanjager van de Nul Op de Meter transitie met haar deal ‘Stroomversnelling Huurwoningen’. Hierbij worden 111.000 woningen gerenoveerd naar Nul Op de Meter. De organisatie vindt dat iedere woningeigenaar in Nederland moet kunnen kiezen voor een mooie, comfortabele en betaalbare woning. In haar optiek is samenwerking de sleutel tot succes. De organisatie biedt die samenwerking door onder andere de ontmoeting te organiseren en vraag en aanbod samen te brengen.

Eerder dit jaar ontving Renolution al het concept NOM-Keur van de Stroomversnelling.