Vacature: Werkvoorbereider / Tekenaar

Over de Functie

We zoeken versterking op het gebied van werkvoorbereiding, calculeren en tekenen. Een afwisselende functie waarbij een goed coördinerend vermogen nodig is. Je werkt aan diverse projecten en deelt de kennis en informatie van het project binnen het projectteam.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Calculeren
  • Tekenen (Revit)
  • Werkvoorbereiding
  • Inkoop
  • Plannen

 

Waar kom je te werken

Op ons kantoor en productielocatie aan de Morsweg 9 in Rijssen.

 

Ervaring – vaardigheden – opleiding

Je hebt een mbo+ of hbo-opleiding bouwkunde, bouwtechnische bedrijfskunde of gelijkwaardig. Je hebt bij voorkeur ervaring als werkvoorbereider / tekenaar en je hebt een goed analytisch vermogen. We zoeken iemand die een praktische en flexibele instelling heeft en zelfstandig kan werken.

Wij bieden

Een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Ons prachtige product en onze medewerkers zijn onze belangrijkste succesfactoren!

 

Interesse?
Heeft u vragen over de functie? Neem dan contact op met Harry de Velde (bedrijfsleider) op 06- 22 66 47 44. Solliciteren kan door middel van het sturen van je CV met motiverende brief naar m.koobs@renolution.nl. Graag ontvangen we je sollicitatie vóór 1 september 2021.