Over Renolution

‘Snelle realisatie in duurzame renovatie’

Renolution is dé bouwmethode die woningen en appartementencomplexen bouwkundig versterkt en tegelijkertijd verduurzaamt naar passiefhuis, energieneutraal of Nul-op-de-Meter! Het doel van Renolution is marktleider te worden en te blijven met NOM-renovaties als corebusiness.

Werkvoorbereider

(36-40 uur per week/0,9-1 FTE)

Over de functie
Als werkvoorbereider kom je te werken in een jong team dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de technische en organisatorische werkvoorbereiding van Nul-op-de-meter projecten. Je werkt in projectteams nauw samen met de projectleider en uitvoerder(s). Binnen dit team ben je de spin in het web. Je levert als werkvoorbereider een optimale en tijdige projectplanning. Je begeleidt het proces van A tot Z en geeft, indien nodig, advies over mogelijke alternatieven en optimalisaties. Je verwerkt opnamegegevens van woningen, verwerkt bewonerswensen, stuurt het tekenproces en koopt de werkzaamheden in. Ook ben je bezig met het uitwerken en beheren van projectplanningen. Samen met de andere leden van het projectteam ben je het uithangbord van Renolution, je vertegenwoordigt de organisatie bij bewonersavonden, bouwvergaderingen en deels op de bouwplaats. Samen met partners en leveranciers zorg jij ervoor dat diensten en producten goed en op tijd op de bouwplaats aanwezig zijn, zodat het proces op de bouw ongestoord kan plaatsvinden.

Functie-eisen
Graag maken wij kennis met stressbestendige teamplayers die voldoen aan het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en/of door ervaring opgedaan HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar recente ervaring als werkvoorbereider in onderhoudswerkzaamheden;
  • Je bezit goede sociale vaardigheden;
  • Je hebt affiniteit met de klant en vindt het plezierig om met diverse belanghebbenden te communiceren;
  • Je hebt affiniteit met renoveren en verduurzamen;
  • Je doorziet processen snel en hebt een groot leervermogen;
  • Je bent proactief en draagt mogelijke oplossingen aan.

Extra informatie
Deze job is per 1 maart 2020 beschikbaar en het betreft een functie voor 36-40 uur per week. Je werkt vanuit ons kantoor in Ammerzoden.

Wat heeft Renolution te bieden
Werken bij Renolution is werken in ‘a world of improvisation and inspiration’.

We geven je alle mogelijkheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Een uitdagende baan in een groeiend bedrijf, met uitzicht op vaste aanstelling binnen een jaar.

Interesse?
Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief via wim@renolution.nl